,


.


Tisdag

Tog en riktigt sovmorgon imorse till kl 10. Sedan var det bara att kliva upp å fika för att sedan fara till gymmet. Körde axlar o var på löpbandet 5km. Kändes så skönt! :)

Ikväll jobbar jag 16-21, var min sista dag på schemat men jag fick veta när jag kom upp på avdelningen att jag ska få fortsätta :) kändes hur bra som helst!

Imorrn jobbar jag 7-16:30 å efter de är det gym såklart. Benen ska plågas :)
Sen vet jag inte vad som händer. Ledig tors å fre för att sen jobba helgen. :)


Nytt till gymmet :)

Är så nöjd med handledsskydden som kom förra veckan o handskarna kom igår så dom har jag inte hunnit använda ännu. Ska främst ha dem till då jag tränar rygg för de är då det sliter mest i mina händer. Rekommenderar produkterna skarpt :)


Helg! :)

Fick ringa jobbet imorse o meddela att vi skulle vara hemma. Leon har så himla ont i munnen sen han fick dra ut en tand i torsdags. Gråtit gånger flera varje natt. Sömnen är inte i ordning..
Hoppas att de ska ge med sig snart.
Tycker så synd om honom när man inte kan ta bort de onda helt utan bara kan ge Ipren å trösta.

Levis har haft febertoppar, hosta o snuva hela veckan. Är så less på denna förkylning!

Tillbringade större delen av förmiddagen till att ligga i soffan. Slumra till för en stund å få tillbaka lite sömn. Sedan blev det gym mellan 14-16:30. Körde ben och mage. Ökade i benpressen till 100kg idag. Fortsatte med 50kg i benböj o gick djupare istället. Har redan träningsvärk i lår och rumpa. :) imorrn tar jag vilodag för att sedan träna sön-sön! :)

Morgondagen ska bestå av städning å tvättning. Renbädda sängarna osv :)

Nu ska jag sussa! Ha en god natt!


Laddar inför gym :)

Väntar på att pwo'n ska göra sin verkan sedan rullar det mot gymmet :)

Gjort bort lite ärenden på samhälle idag. Vaknade 8 men låg till 10. Lars var förbi på kaffe. Fixade me nå papper å sen ha jag bara latat mig :)

Grejerna från mmsport har kommit idag så jag ska hämta ut de innan gymmet. Kuuuligt :)

Ikväll ska jag umgås med goda vänner, ta en jäger å sen kommer ju även irländarna :)

Nä nu ska jag packa väskan!


:)

Så jädra nöjd med veckans träning än så länge! Min pwo gör verkligen av sig också så man känner sig extra laddad o orkar längre! Har helt slutat med chips dricka o sånna saker. Förut unnade jag mig på helgen men känner att mitt mål är så mkt viktigare än att trycka i mig en massa dåliga fetter. Peppen är här o den stannar! :) kört axlar o kondition idag. Imorgon väntar ett ryggpass. Ska bli så kul!! :)

Är även ledig imorgon så en liten sovmorgon hade jag väl tänkt mig. Sen blir det en promenad o sedan ska jag sola. Dola på med lite tvätt osv :)

Aoife kommer från Irland imorgonkväll så jag ska klura ut va jag ska sysselsätta dem med. Dags att plocka fram engelskan med ;) denna gång är dem sex stycken som kommer och tre av dom har jag aldrig träffat så de ska bli spännande :)

Nä nu ska jag sova!! Nattinatt


RSS 2.0