Långfredag

Hemma på timmar. Börjar 16:30 igen. Håller på med lunchen för tillfället å sedan ska jag svida om till tränings kläder å kila ner på gymmet. Ska träna ben el mage. Har inte bestämt mig ännu å sen ha jag milen att intervalla..

Så himla härlig dag idag så man skulle egentligen varit ute.. Men vad ska man hitta på ? Hinner inte men nå grillning el sådant..

Nä nu vakna Lilleman så jag ska ta upp honom, ha en trevlig påsk allihop! :)


Torsdag

Precis landat i soffan efter en dusch. Kom från gymmet för ca 30min sedan. 1mil + armar idag. Jag är såå trött ! :)

Imorse blev det en sväng med kidsen till Eva m barn. Himla trevligt! Hade en massa surr att ta igen å ungarna busade hejvilt! :)

Sedan kom Jessica med familj förbi. Saga var utklädd påskkärring å så söt! :) kaffe å en massa surrande innan vi for på blå å käkade lunch.

Annars har jag bara grejat med tvätt å sånt där som måste göras :)

Imorgon börjar jag sju. Jobbar hela helgen å de känns bra! Klirr i kassan sånna här helger :)

Fick en kommentar om hur många läsare jag har.
Det varierar beroende på hur duktig jag är på att uppdatera. Har gått lite i perioder nu på slutet men mellan 70-100 läsare/dag om jag haft bra uppdatering. Annars landar det på ca 50st. :)

Nu ska jag kvälla. Nattinatt allihop! :)


Onsdag

Effektiv dag! Lämnade pojkarna på dagis imorse. Tog en fika med mamma på Näslunds, for på blommaffärn å mamma gav mig två små söta kaktusar, en sväng på fahlgrens, rengjorde akvariumet, ner på djuraffärn för att köpa ny pump å nå fiskar, in på sportringen å köpa galonbyxor åt Leon å galonhandakar åt Levis, utvecklingssamtal (Levis), hem å dola på innan middagen. Bjöd mamma å Lars samt Anton på mat. Ner på gymmet. Körde rygg/mage å 1mil på löpbandet å crosstrainern. Nu är min kropp trött så jag ska strax sova! :)

Ska lägga om min träning nu under två veckor. Lägga ner mer tid på cardio 1mil per dag / 6dagar i veckan. Kommer fortfarande att köra mitt schema på styrketräningen men inte lika hårt utan mer underhålla musklerna under dessa två veckor som ska fyllas med motion. Min motivation har aldrig varit större än vad den är nu! Jag ska nå mitt mål!

Nattinatt!! :)


Tisdag

Haft en hel härlig dag på skoter. Vädret var på topp så det gjorde de hela mkt bättre! Blev ca 4 timmar. Sällskapade
Med Anton. En super trevlig sväng helt klart :)

Gjorde ett sent gympass ikv på ca 2tim. Skulle träna axlar men jag värmde upp för dåligt så min vänstra axel svek som vanligt. Mängda irriterad! Kunde inte träna ngt annat idag heller för då blir de fel i mitt schema. Men de blev 6km på löpbandet å 4km på crosstrainern. Alltså en mil å de kändes bra!

Undra hur mör jag är i kroppen imorgon. Då ska ryggen få jobba. Sällskapar med min älsklings Carro då! :)

Nä nu blir det dusch å hopp i säng!


Söndag

Då har ännu en vecka flugit förbi. :)
Igår fick jag hem Leon en dag tidigare så då passade jag på att göra den till hans dag, vi rullade direkt mot Leos lekland. Busade o käkade sen lunch där innan vi for mot Umeå å barnens hus. Han skulle få välja någon leksak o självklart blev det mer polislego :P kikade in på intersport å införskaffade ett hopprep till mig själv. Sedan blev de en sväng på biltema där Leon hittade en annan leksak å jag fann en cykelhjälm till Levis :)

Sen bar det av mot torrböle, en snabb sväng till pappa å sen for vi till farmor o farfar. Å innan vi for hem så vart de en sväng till brattsbacka. Va väl hemma kring 19;30. Helt galet kul dag! :)
Leon var så nöjd!

Kändes riktigt kul att bara få ha med sig han för en gångs skull. De va väldigt länge sen sist!

Nu ska vi strax traska ner på gymmet å kl 12 hämtar vi hem lillebror. Längtar sååå mkt!! :)


Underbara soool!

Blir på så himla bra humör när solen är framme! Kunde ha fått va lite varmare i luften men man kan väl inte få allt :)
Ska snart hämta hem kidsen å då ska vi vara ute å hitta på något kul! Ska packa ner nå fika så att de bara är att fara på en gång :)

Bild från imorse :)


Onsdag

Veckan bara rusar iväg.. Onsdag idag o pojkarna var morgonpigga. Vaknade strax efter 06:00. Levis som jag alltid brukar få väcka strax innan 8.
Ska snart gå å lämna dom på dagis sen blir det ett mag pass här hemma. Rastlösheten är verkligen på max nu när gymmet håller på med flytten.. Längtar tillbaka!! På söndag ska jag dit å köra ett pass å kolla in de nya stället :)

Har aldrig vilat så här länge sen ett år tillbaka. Känns så kul att man hittat ngt man gillar!

Imorgon jobbar jag kväll å på fredag 7-12. Sen en ledig helg. Hoppas vädret är på topp så jag o barnen kan vara ute.

Annars så har det väl inte hänt så mkt..

Gick då bra att gadda i måndags. Blev mindre än tänkt eftersom jag hade nå utslag. Men nästa gång ska undersidan fyllas o de gruvar jag mig faktiskt för. De gör så ont å huden är så tunn där :P men de ska väl gå de med.. Bokade två tider till för att göra klart ryggen. Men de blir i juli o augusti. :)


-

Ett leende betyder inte alltid att
Man är glad, utan man är stark
Nog att le även när det gör ont.


Äntligen!

Nu äntligen är jag där! Bokade ju tid i januari o de var så fullbokat men idag gör jag min första sittning på tatueingen. Kl 10 ska jag vara där å jag har 5-6 timmar att sitta idag. Jag är nog mör sen :) Weiii!!


Tisdag

Slutade kl 12 idag. Så härligt! :)

Nu ska jag kasta i mig min pwo å hoppa i träningskläderna. Ett armpass väntar! :)


RSS 2.0