Dags för en uppdatering?

Ja åter igen.. länge sen sist. Sommaren har varit hektisk. Jobbat konstant, tränat, hittat på saker med barnen, umgåtts med vänner osv osv. Fått helt i ordning i min lägenhet nu med. Inhandlat säng, skänk, bokhyllor, nytt soffbord små kraffs å en tv. Känns som jag har allt ja behöver nu vilket e skönt :) Pojkarna ska börja va hos sina pappor varannan vecka nu. Det känns ganska bra tror jag.. Hoppas på mkt jobb under de veckorna och att tiden går fort! Hade jag fått välja hade jag haft dom jämt men jag måste tänka lite på mig själv med.. När det ändå finns möjlighet för dem att vara hos sin pappa vilket jag tkr e jätte viktigt.

I eftermiddag ska jag, Leon o Levis fara på badhuset. Det ska bli väldigt spännande. Hoppas det ska gå bra att släppa Leon lite så jag inte behöver hålla i båda! :) Sen ikväll är det 2timmars gympass. Längtar så in i bomben! :) Beställt ett "kickstart" paket från gymgrossisten. Ska köra på det i 2veckor tsms med en massa träning. Kör väl igång med de på måndag när det väntas komma då. Planerar in ett pass på simhallen, jogging sväng kring puttes å gym. Det "dryga" e att jag måste hålla koll på hur många g kött jag äter till middag. Men de ska nog ordna sig :)

Funderar skarpt på att sluta snusa igen. Det var så skönt att slippa
känna beroende av ngt. Sen snusar jag en billigare snus bara för att den är billigare. Men inte alls lika go som de jag eg brukar snusa. Känns ganska ovärt då.. Aja en sak i taget :)

Nä nu ska jag se barntv me Leon å invänta att badhuset ska öppna :)


RSS 2.0