31 dec 2012

Snart lämnar jag 2012 bakom mig. Det ska bli så skönt. Ett riktigt h-vetes år.. Kommer ur det som en starkare människa, allt ont för något gott med sig... Men jag hade nog valt annorlunda om man nu kunnat.. Inte lönt att grubbla på sådant. Livet är nu!

Inför mitt nya år har jag väl inte planerat så mkt. Det får komma eftersom.. Men jag har bestämt mig för att sluta snusa andra veckan i januari. Jag är barnfri då så det borde passa bra. Jag kommer att fortsätta träningen ungefär som vanligtvis. Ska ändra lite i kosten bara..
Börja känna mig mer o mer nöjd i min kropp. De är något ovanligt :)

Annars så ska jag o pojkarna fortsätta som vanligt. Känns som att vi byggt upp ett bra å stadigt liv som ensamstående :) resan under de gångna året har varit fruktansvärt tufft, trodde aldrig jag skulle resa mig igen. Men det är förbi o jag är så stolt över mig själv! :)

I år ska jag iaf genomföra allt som jag skjutit åt sidan. Bl.a. Påbörja mina tatueringar som jag velat få gjorda för länge sedan. Får se det som en belöning efter allt som varit kanske :)

Nä gott folk. Nu ska jag dola på lite här hemma innan jag ska återgå till jobbet igen. Har 10timmars pass både idag å imorgon. Bra betalt! :)

Gott nytt år & va rädd om er ikväll!


Tisdag 25 december

Äntligen är julen bortgjord! En av dom värsta måste jag nog erkänna. Det enda som betyder något är pojkarna å att se dem glada! Leon åkte typiskt nog på feber så han var det synd om.. Hade 39,5 å satt under en filt medans tomten delade ut paket, han hämtade inte ens sina..

Kom hem o började packa upp alla grejor. Jag o pojkarna fick verkligen mkt. Fick springa upp å ner för trapporna 4ggr för att få med sig allt. :)

Fick bl.a. En jätte fin gjutjärns gryta av mamma som var blå :) presentkort å pengar, belysning, sängkläder, underkläder, kläder mm :)

Idag jobbar jag delat. Är hemma på timmar för tillfället. Har plockat bort allt julpynt. Känns som en befrielse! :D
Städat, bytt lampor å batterier osv. Känns så skönt! :)

Imorgon blir det en impuls resa till Sundsvall. Ikea, dollar å en massa andra affärer väntar :)

Nä nu ska jag gå å sola, sen fara å lämna nå kläder till Leon innan jag far på jobbet igen!


Lördag 22 December

Idag har jag gjort bort dammsugning, skurning å en massa plock å stök.
Fixat med tvätt å bäddat rent. :)
Känns så skönt! Nu ska jag inte städa nå mer innan jul iaf..
Även betalt alla räkningar å de är så skön känsla! Nu ska jag ladda inför
mellandagsrean, surfplatta å sen boka en ny tatueringstid efter nyår :)
 
Vi ska snart göra oss klar för att fara på 30års kalas. Jessica fyller nämligen år :)
Ska bli trevligt! Kan dock inte stanna så länge eftersom pojkarna följer med.
 
Imorrn laddar iallafall Leon inför lilla julafton, mamma Lars o Anita kommer hit
och ska äta mat, umgås å öppna klapparna som är från dem eftersom mamma jobbar
på julafton. Kommer nog bli trevligt :)
 
Nä nu ska jag göra ett sista ryck å sen göra oss klar för att åka :)
 
 

-

I went to bed I
was thinking about you
Aint the same since I´m living
without you
All the memories are getting colder
All the things that I wanna do over
Went to bed I was thinking about you
I wanna talk and laugh like we used to
When I see you in my dreams at night
It´s so real but it´s in my mind
 
And now... I guess...
This is as good as it gets!
 
Don´t wake me !
Cause I don´t wanna leave this dream
Don´t wake me!
Cause I never seem to stay asleep enough
When it´s you I´m dreaming of
I don´t wanna wake up
 
I went to bed I
was thinking about you
And how it felt when I finally
found you
It´s like a movie playing over in
my head
Don´t wanna look cause I know
how it ends
All the words that I said that I wouldn´t say
All the promises I made that I wouldn´t break
It´s last call, last song, last dance
Cause I can´t get you back, can´t get a second chance
 
And now... I guess...
This is as good as it gets!
 
 

Torsdag

Haft en ledig dag med barnen idag. Bara tagit det solo. Städat, plockat undan osv. Sen passade jag o Leon på att skotta medans Levis vilade vid lunch. Han sov i hela fyra timmar dessutom. :) hann med en massa. Sen kom pappa förbi med nå grejer fastrarna hade skickat. Bl.a. Olika te sorter, massa bullar, mockarutor å kakor. Blommor o en massa annat kul :)

Käkade middag å sen fick pojkarna hoppa i badet. Blev sängdags för Levis efter det. Leon har suttit å spelat tv spel tills han kröp i säng :)

Nu blir det soffläge. Ska kika på nå program på datorn som jag missat bl.a. :) kroppen har fått vila från gymmet idag. Har träningsvärk i varenda muskel tror jag men de e bra! :)

Imorrn jobbar jag 7-14. Efter det ska mormor va med Levis så jag å Leon ska kunna fara på badhuset tillsammans. Som han längtar! :)
Å på tal om längtar, nu längtar jag till julafton å mellandagarna, då ska jag införskaffa en surfplatta. :)

Nä nog om babbel. Ha en trevlig kväll!


Gym gym gym

Tog en rejäl sovmorgon till 11. Men då kan jag å andra sidan inte somna på kvällarna heller. Ligger bara å tänker. Det lär väl försvinna med tiden det med förhoppningsvis.

Nu ska jag ner te gymmet för att bränna fett å träna ben. Axlarna å armarna är alldeles död sen igår. Var ett riktigt bra pass då. Så jag är väldigt nöjd trots värken idag :)

Tänkte tipsa om nå grejer jag äter dagligen. Eftersom jag inte fikat eller käkat lunch än så slänger jag i mig en shake nu innan jag går bara för att mätta hungern å få mer energi. Dessutom slipper man mjölksyra av shakarna ist för att man hade ätit något mål innan man far å tränar. Sen två matskedar vimi-PRO. Det är alla möjliga vitaminer i den. Å sist men inte minst en "fat killer", svårt att säga ifall dem funkar, men å andra sidan tror jag det sitter mycket i huvudet. Känner mig ännu mer taggad till att träna lite hårdare ifall jag tagit en sådan. :)


. . .

Är så less på de här stället... Vill flytta till Skåne å börja om på nytt. Ta med mig barnen å lämna allt de andra kvar här.
Någon som aldrig kommer att kunna uppfyllas.. Men tanke på att pojkarna har sina pappor här..

Just nu har livet tagit vändning o sätter mig på prov. Man kommer väl som vanligt ta sig ur det o komma tillbaka som en starkare människa med nya erfarenheter i ryggsäcken. Men måste det alltid vara så hårt? Jag tycker att man kämpar å kämpar. Aldrig att de planar ur å bara få va helt bra. Man måste ju vara full av erfarenheter o inte minst sagt väldigt klok när man blir gammal å gaggig. När det är för sent.

Skulle vilja börja om från noll, ta vara på livet o alla beslut bättre än vad man gjort. Men då hade jag med största sannorlighet inte haft mina underbara pojkar som jag Älskar högst av allt. Man ska aldrig säga att man ångrar något, när man tar ett beslut så gör man det för att man upplever de som det enda rätta i den stunden. Men oj så mkt jag ändå ångrar...

Bara det här med att ha barn med två olika pappor.. Ingen dröm man har precis.. Jag har alltid drömt om en stor familj, vara gift, skaffa hus o hästar i hagen på gården. Än hur mkt jag försöker att inte klandra mig själv så känns det faktiskt förjävligt jobbigt sen jag flyttade ifrån Jonas. Det kan jag inte neka till. Jag har aldrig känt som jag kände för honom.

Ändå var det han som ville lämna. Ångrat sig några gånger efter det o en massa mer som jag inte vill ta på bloggen. Hur mkt skit hade jag tänkt att ta? När ska jag sluta bry mig om honom? När ska jag gå vidare å hålla huvudet högt??! jag vet att jag klarar mig själv men mitt hjärta kan inte släppa taget. De gör mig frustrerad...

Livet är bra lustigt. I det stora hela en enda stor slump. Tycker det är så spännande med livet att man aldrig vet. Imorgon kan va början till ett helt nytt liv, helt utav en liten grej, bara slumpen. Är så otroligt glad att jag har fått ett liv på jorden för att testa alla dessa prövningar man ska ställas inför! Men ibland ställer man sig frågan - när är det min tur ? När ska allting klaffa för mig?

De kan bara tiden utvisa, sov så gott allihop!


Hel dag på Leos lekland

Ja som rubriken lyder, idag blev det en heldag på Leos. Leon Levis nikita o Camilla o jag :) hade verkligen roligt! På hemvägen stannade vi till på poppins. Hittade förvånansvärt nog vinterskor till mig själv! Det var flera år sedan jag hittade vinterskor som jag verkligen gillar! Är så nöjd!! :) sen hittade jag ett par vinterskor till Leon med som ska få bli extra skor. Är väldigt nöjd över dagen.

Imorgon ska mina älskade pojkar åka till sina pappor o de känns mega tråkigt. Den här veckan har gått alldeles för fort. Imorgon börjar jag jobba kl 12, jobbar hela helgen o de känns bara bra :)


Första advent

Då var julen på ingående.. Igår for jag o Leon hem till Jonas för att hämta mina julgrejer. Kändes drygt att börja dagen men en massa bärande upp å ner för trappor men de gick bra. Jag fick som vanligt ångest över alla grejer. Är inte förtjust vid de där små grejerna. Tomtar överallt osv. Lyckades stöka bort väldigt mkt utan att Leon såg det men de blev lite grejer uppe iaf. Tycker mest om jul stjärnor å sånna grejer, blev så nöjd med fönstren i tvrummet.. Granen ville ju Leon ha upp också så de blev även gjort. Levis är galen i bollarna.. :P

Medans Levis sov lunch så gick vi ut å skottade lite ja å Leon, bar in grejer till förrådet å gjorde några snöhögs snögubbar :) skönt me friskluften!

Nä nu vaknar lilleman..


RSS 2.0